Що відбувається на дорогах Харківщини через негоду (ВІДЕО)

Ситуація на дорогах Харківської області контрольована

У Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області наголосили, що на Харківщину насувається циклон, повідомляють "Коментарі. Харків".

У службі повідомили, що близько 5 години ранку з півдня на Харківщину почав заходити сніговий циклон. Негода з сильним поривчастим вітром швидкістю 15-20 м/с розповсюджується по всій території області. Дощ, за прогнозами синоптиків, поступово переходитиме у сніг та заметіль. Температура повітря буде знижуватися до 3 градусів морозу, що може призвести до ожеледі. Аби запобігти ускладненням руху, дорожники працюють у посиленому режимі.

“Наразі проїзд автошляхами забезпечено: проїжджу частину оброблено протиожеледними матеріалами”, - запевнили у службі.

Від вечора неділі до ранку понеділка на дорогах Харківської області працювало близько 100 одиниць дорожньої техніки. Поблизу с. Башкирівка на трасі М-03 Київ – Харків – Довжанський зафіксовано випадки падіння дерев на проїжджу частину – рух було оперативно розблоковано.

“Роботи продовжуються та триватимуть у цілодобовому режимі аж до завершення негоди”, - зазначили у службі.

Також учасників дорожнього руху просять враховувати погодні умови, бути уважними та обережними за кермом та, за можливості, утриматися від поїздок. Водії великовантажних транспортних засобів, яких негода застала в дорозі, можуть скористатися одним із 20 майданчиків транспортного відстою.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, куди жителям Харкова та області звертатися у надзвичайних ситуаціях на дорогах. В Україні працює окрема “гаряча лінія”.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися