У Харківській області сталася смертельна ДТП (ФОТО) (ОНОВЛЕНО)

Після скоєння ДТП водій втік з місця, не надавши допомогу постраждалим

Поліція інкримінує водієві вчинення одразу двох злочинів - він скоїв наїзд на двох військовослужбовців на Харківщині. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

У поліції уточнили, що водій Subaru Forester, рухаючись у бік Золочева, наїхав на військовослужбовців, які стояли на узбіччі попереду припаркованого автомобіля Volkswagen Golf. Після скоєння ДТП водій втік з місця, не надавши допомогу постраждалим.

Один з чоловіків помер на місці ДТП, другий - у лікарні через кілька днів після аварії.

Поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився 29-річний чоловік, який кілька днів переховувався від правоохоронців.

Водія затримали, суд обрав йому запобіжний захід у вигляді арешту без права внесення застави.

Чоловіку повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 135 (залишення в небезпеці) та ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання згідно з санкцією статті передбачає до 10 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

У Харківській обласній прокуратурі повідомили, що до моменту аварії на узбіччі дороги був припаркований зламаний автомобіль українських військових. Вони намагались його відремонтувати, їм допомагали небайдужі водії. 

Проте підозрюваний не врахував дорожню обстановку, проявив необачність при виникненні перешкоди для руху у вигляді пішоходів на узбіччі, своєчасно не вжив заходів для зменшення швидкості та збив двох чоловіків. У прокуратурі зазначають, що водій об’єктивно спроможний був виявити пішоходів на узбіччі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові поліція з’ясовує обставини ДТП, в якій постраждала дитина. Аварія сталася 9 листопада на вулиці Конєва. Внаслідок ДТП тілесні ушкодження отримав 6-річний хлопчик - пасажир автомобіля Hyndai Getz. Дитині надано домедичну допомогу та доставлено до лікарні.

Детальніше про аварію в Харкові читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися