У Харкові евакуювали мешканців багатоповерхівки: що сталося (ФОТО)

Внаслідок пожежі загинув чоловік

У Харкові виникла пожежа у квартирі п’ятиповерхівки. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України у Харківській області

Внаслідок пожежі загинув чоловік, ще 13 мешканців було евакуйовано. У ДСНС розповіли, що 30 листопада о 15:42 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу по пров. Зерновому міста Харкова.

Пожежа виникла у квартирі на другому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку.

До місця події виїхали рятувальники 2-ої державної пожежно-рятувальної частини Слобідського району міста Харкова.

На момент прибуття вогнеборців було встановлено, що пожежа виникла у квартирі на 2 поверсі. Горіли домашні речі на площі 8 кв.м. Під час гасіння пожежі було виявлено тіло загиблого чоловіка (вік встановлюється). Також вогнеборці з верхніх поверхів 5-поверхівки евакуювали 13 мешканців, з них 4 дітей.

О 16:50 вогнеборці локалізували пожежу. Станом на 17:15 тривала її ліквідація. Причини та обставини виникнення пожежі встановлюються.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові у неділю, 26 листопада, у багатоповерховому будинку сталася пожежа. В Головному управлінні ДСНС України у Харківській області розповіли, що 26 листопада о 09:25 на номер “101” надійшло повідомлення про пожежу у житловому 12-поверховому будинку на проспекті Жуковського у Харкові.

Займання виникло у квартирі на площі 17 кв.м. Із задимленої оселі вогнеборці евакуювали 18-річну матір з п'ятимісячним немовлям. О 09:41 пожежу локалізували та о 10:03 ліквідували.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися