У Харкові сталася трагедія: загинули двоє працівників газової служби (ВІДЕО)

У Харкові з-під обвалу ґрунту рятувальники дістали тіла двох чоловіків

4 грудня о 18:26 до Служби порятунку надійшло повідомлення, що під час проведення аварійних робіт працівниками газової служби на підземному газопроводі стався зсув ґрунту. Під шаром землі опинились двоє чоловіків 1981 та 1975 р.н. Подія сталася на вул. Шевченка міста Харкова. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

До місця події відразу було направлено 6 одиниць рятувальної техніки та 32 осіб особового складу ДСНС. Рятувальники намагались швидко відкопати з-під землі чоловіків, але після вилучення вони вже були без ознак життя.

Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини трагічного випадку.

У Харківській міській філії "Газмережі" також підтвердили загибель своїх працівників.

"Обставини трагічних наслідків з'ясовуються.

Висловлюємо співчуття рідним загиблих та сумуємо усім колективом", – написали у газовій компанії.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області звернулися до мешканців щодо мобілізації

У Харківській області провели чергове засідання Ради оборони. Учасники – керівники правоохоронних та силових структур області, районних адміністрацій, органів місцевого самоврядування. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

Серед питань – обороноздатність Харківщини, в тому числі і формування кадрового резерву. "Заслухали результати роботи обласного Центру комплектування. Спільно напрацювали конкретні заходи для підвищення ефективності мобілізаційних процесів.

Ще раз наголошуємо: наближення перемоги над окупантами справа кожного з нас! Закликаємо жителів Харківщини до відповідальності: не порушуйте вимоги законодавства про військовий обов’язок – оновіть свої дані у територіальних центрах комплектування!" – звернувся до мешканців області голова ХОВА.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися