У Харкові після сварки пішла з дому дитина: де дівчину розшукала поліція

Жодних протиправних дій щодо неї не скоєно

Пішла з дому після сварки з бабусею: на Харківщині ювенальні поліцейські оперативно розшукали зниклу дівчину. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

3 грудня о 22:08 до чергової частини відділу поліції № 3 Харківського РУП № 1 надійшло повідомлення від 57-річної жінки про те, що її 12-річна онука пішла з дому та не повернулась. Раніше дівчина вже уходила з дому, звʼязок з нею відсутній.

Працівники сектору ювенальної превенції ВП ХРУП № 1 за кілька годин встановили місцеперебування зниклої.

Дівчина знаходилась в одному із районів Харкова у свого друга.

Правоохоронці провели профілактичну роботу з усіма учасниками події. Також сповіщені батьки дитини, які зараз мешкають у Польщі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області звернулися до мешканців щодо мобілізації

У Харківській області провели чергове засідання Ради оборони. Учасники – керівники правоохоронних та силових структур області, районних адміністрацій, органів місцевого самоврядування. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

Серед питань – обороноздатність Харківщини, в тому числі і формування кадрового резерву. "Заслухали результати роботи обласного Центру комплектування. Спільно напрацювали конкретні заходи для підвищення ефективності мобілізаційних процесів.

Ще раз наголошуємо: наближення перемоги над окупантами справа кожного з нас! Закликаємо жителів Харківщини до відповідальності: не порушуйте вимоги законодавства про військовий обов’язок – оновіть свої дані у територіальних центрах комплектування!" – звернувся до мешканців області голова ХОВА.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися