У Харкові на вулиці сталася бійка: біля під’їзду чоловіка вже били ножем

Поліцейські Харкова оперативно затримали чоловіка, який ледь не вбив брата

Під час сварки зловмисник наніс зведеному братові множинні ножові поранення. З травмами потерпілого доставили до лікарні. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

03 грудня близько 15:00 до поліції звернулись перехожі, які побачили та почули бійку на проспекті Героїв Харкова в Індустріальному районі. Бійка розпочалась на 4-му поверсі багатоповерхівки, де живе потерпілий. Потім родичі продовжили з'ясовувати стосунки біля під’їзду. 40-річний чоловік наніс 27-річному зведеному братові чисельні ножові поранення. Потерпілого направили до медичного закладу. 

Працівники кримінальної поліції відділу поліції № 1 Харківського РУП № 2 оперативно затримали за скоєння злочину 40-річного чоловіка, раніше судимого за скоєння крадіжок.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Зловмисник затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області звернулися до мешканців щодо мобілізації

У Харківській області провели чергове засідання Ради оборони. Учасники – керівники правоохоронних та силових структур області, районних адміністрацій, органів місцевого самоврядування. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

Серед питань – обороноздатність Харківщини, в тому числі і формування кадрового резерву. "Заслухали результати роботи обласного Центру комплектування. Спільно напрацювали конкретні заходи для підвищення ефективності мобілізаційних процесів.

Ще раз наголошуємо: наближення перемоги над окупантами справа кожного з нас! Закликаємо жителів Харківщини до відповідальності: не порушуйте вимоги законодавства про військовий обов’язок – оновіть свої дані у територіальних центрах комплектування!" – звернувся до мешканців області голова ХОВА.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися