У Харкові та області затримали 70 осіб: що відбувається

На території Харківщини за минулу добу сталося 13 ДТП

У поліції Харківської області розповіли, що трапилося в регіоні за минулу добу, повідомляють "Коментарі. Харків".

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 70 осіб. 

Також у ході відпрацювання території міста та області поліцейські викрили громадянина у незаконному обігу наркотиків. У порушника вилучили заборонені речовини.

На території Харківщини за минулу добу сталося 13 дорожньо-транспортних пригод, в яких 18 громадян отримали травми.

3 грудня по автошляху “Мерефа – Павлоград” поблизу селища Панютине Лозівського району 37-річний водій автомобіля "Ford" не впорався з керуванням та зіштовхнувся з автомобілем Nissan X-Trail, який стояв на узбіччі у попутному напрямку. Внаслідок ДТП 58-річний водій Nissan, а також водій Ford та його 13-річна пасажирка отримали травми. 

Також правоохоронці склали 15 адміністративних протоколів за порушення правил дорожнього руху: 5 - за керування автомобілями у стані сп’яніння, 5 – за керування автомобілями без відповідних документів, 5 – за перевищення швидкості.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що поліція встановлює обставини ДТП у місті Лозова на Харківщині. 

У поліції попередньо встановили, що 34-річний водій автомобіля “ВАЗ” не впевнився в безпечності маневру та почав обгін транспортного засобу. Чоловік виїхав на зустрічну смугу, де зіштовхнувся з автомобілем “Chery”. Внаслідок аварії постраждали водії транспортних засобів. Чоловіків доставлено до лікарні.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися