Біля ТРЦ «Нікольський» у Харкові сталася пожежа: подробиці

Рятувальники працювали у центральній частині Харкова

Сьогодні вдень біля ТРЦ "Нікольський" у Харкові сталася пожежа. Про що повідомили місцеві телеграм-канали. Пізніше ГУ ДСНС в Харківській області опублікувало офіційну інформацію щодо загоряння, інформують "Коментарі. Харків".

"На щастя нічого серйозного. У витяжці одного з кафе зайнялись жирові відкладення, що спричинило задимлення", – написали рятувальники.

Повідомлення про це надійшло 6 грудня о 13:50. За 5 хвилин 3 оперативні відділення ДСНС були вже на місці. Подія відбувалась на 1-му поверсі чотирьохповерхової будівлі на майдані Конституції. Розвідка визначила, що вогонь не вийшов за межі витяжної системи, а площа горіння склала біля 2 кв.м. За декілька хвилин загоряння було повністю приборкане Постраждалих немає.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області звернулися до мешканців щодо мобілізації

У Харківській області провели чергове засідання Ради оборони. Учасники – керівники правоохоронних та силових структур області, районних адміністрацій, органів місцевого самоврядування. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

Серед питань – обороноздатність Харківщини, в тому числі і формування кадрового резерву. "Заслухали результати роботи обласного Центру комплектування. Спільно напрацювали конкретні заходи для підвищення ефективності мобілізаційних процесів.

Ще раз наголошуємо: наближення перемоги над окупантами справа кожного з нас! Закликаємо жителів Харківщини до відповідальності: не порушуйте вимоги законодавства про військовий обов’язок – оновіть свої дані у територіальних центрах комплектування!" – звернувся до мешканців області голова ХОВА.

Ігор Терехов розповів, до чого готуються у Харкові

Під час відключень світла у Харкові будуть працювати магазини, аптеки і навіть кафе

У місті Харкові підготувалися до тривалих відключень світла, які можуть виникнути внаслідок обстрілів енергетичної інфраструктури. Про це міський голова Ігор Терехов заявив в ефірі національного телемарафону, інформують "Коментарі. Харків".

"Ми готові до блекаутів, до того, що ворог обстрілюватиме енергетичну систему. У нас працюють "пункти незламності",  багато супермаркетів, магазинів та аптек обладнані генераторами. Крім того, у нас є досвід минулого року - складені плани, які реалізовуватимуться, коли це буде необхідно", - наголосив мер.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися