На Салтівці на компанію накинувся чоловік з ножем: стало відомо, хто це був

Кинувся з ножем на перехожого: слідчі Харкова повідомили нападнику про підозру

Зловмисник зненацька підбіг до компанії невідомих йому громадян та вдарив 26-річного чоловіка спочатку ногою, а потім встромив ніж у спину. Після цього нападник втік з місця події. Потерпілий з ножовим пораненням знаходиться у лікарні. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Відділу комунікації поліції Харківської області.

Подія трапилась ввечері у Салтівському районі.

Оперативники Харківського РУП № 2 провели комплекс оперативно-розшукових заходів та встановили особу зловмисника. Ним виявився 23-річний безробітний мешканець Харкова.

В ході проведення санкціонованого обшуку у затриманого виявили та вилучили речові докази. Зловмисник добровільно вказав місце, де він викинув ніж, який також вилучили правоохоронці.

За даним фактом слідчими Харківського РУП № 2 зловмиснику повідомлено про підозру за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) та ч.1 ст. 121(умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. За санкцією статей чоловіку загрожує до 8 років позбавлення волі. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області звернулися до мешканців щодо мобілізації

У Харківській області провели чергове засідання Ради оборони. Учасники – керівники правоохоронних та силових структур області, районних адміністрацій, органів місцевого самоврядування. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

Серед питань – обороноздатність Харківщини, в тому числі і формування кадрового резерву. "Заслухали результати роботи обласного Центру комплектування. Спільно напрацювали конкретні заходи для підвищення ефективності мобілізаційних процесів.

Ще раз наголошуємо: наближення перемоги над окупантами справа кожного з нас! Закликаємо жителів Харківщини до відповідальності: не порушуйте вимоги законодавства про військовий обов’язок – оновіть свої дані у територіальних центрах комплектування!" – звернувся до мешканців області голова ХОВА.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися