Олег Синєгубов показав, що зараз робиться на Харківщині

Окупанти б’ють по цивільній інфраструктурі та мирним мешканцям

Артилерійських та мінометних обстрілів ворога зазнали понад 21 населений пункт Чугуївського, Харківського, Ізюмського, Куп’янського районів. Авіаудари ворог завдав по Іванівці, Синьківці та Піщаному Куп’янського району.

На Куп’янському напрямку ЗСУ відбили 6 ворожих атак у околицях Синьківки. Про це у ранковому зведенні повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

О 09:30 відбувся обстріл у с. Подоли Куп’янського району. Отримали осколкове поранення нижніх кінцівок жінки 58 та 49 років. Остання від госпіталізації відмовилась. Пошкоджено приватний будинок.

О 12:00 відбувся обстріл м. Куп’янськ, пошкоджено фасад адміністративної будівлі.

О 12:44 у смт. Козача Лопань внаслідок ударів КАБами горіли приватні будинки. Також пошкоджені 3-х поверхова будівля підприємства, скління вікон вокзалу.

Щонайменше 4 рази окупанти завдавали ударів по Курилівці Куп’янського району. Є пошкодження приватних будинків, без постраждалих.

За добу піротехніки ДСНС обстежили більше 5,4 га території та знешкодили 63 вибухонебезпечних предметів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області звернулися до мешканців щодо мобілізації

У Харківській області провели чергове засідання Ради оборони. Учасники – керівники правоохоронних та силових структур області, районних адміністрацій, органів місцевого самоврядування. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

Серед питань – обороноздатність Харківщини, в тому числі і формування кадрового резерву. "Заслухали результати роботи обласного Центру комплектування. Спільно напрацювали конкретні заходи для підвищення ефективності мобілізаційних процесів.

Ще раз наголошуємо: наближення перемоги над окупантами справа кожного з нас! Закликаємо жителів Харківщини до відповідальності: не порушуйте вимоги законодавства про військовий обов’язок – оновіть свої дані у територіальних центрах комплектування!" – звернувся до мешканців області голова ХОВА.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися