У Харківській області сталася страшна аварія: багато загиблих та поранених (ОНОВЛЕНО)

Харківщина: внаслідок ДТП загинуло 6 людей, ще 5 отримали травми

Біля села Новопавлівка Ізюмського району зіштовхнулись відразу 3 автомобіля: легковик, мікроавтобус та вантажівка. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Рятувальники за допомогою спеціального інструменту вирізали з понівечених автівок постраждалих та тіла загиблих.

Усіх травмованих госпіталізовано до лікарень.

Обставини події наразі встановлюють правоохоронці.

ОНОВЛЕНО: Поранених внаслідок ДТП троє, вони у тяжкому стані шпиталізовані до лікарні, розказав Суспільне. Харків директор центру екстреної медичної допомоги Віктор Забашта.

За даними Поліції Харківської області внаслідок зіткнення автомобілів "Nissan Primastar", вантажівки "TATRA" та "Mitsubishi" шість осіб загинули, п'ять отримали поранення.

За адресою виїхала слідчо-оперативна група. Поліцейські проводять огляд місця події.

Слідчим вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Всі обставини дорожньо-транспортної пригоди встановлюються.

11:30: За даними пресслужби ХОВА, внаслідок аварії біля с. Новопавлівка Ізюмського району постраждали троє чоловіків: 33-х, 53-х, 54-х років. Вони доставлені у медичний заклад Харкова у важкому стані - закриті чмт, переломи кінцівок та ребер. Наразі медики надають усю необхідну допомогу.

ОНОВЛЕНО о 16:30: За словами старшого слідчого з розслідування злочинів у сфері транспорту Слідчого управління ГУНП в Харківській області В'ячеслава Лобаса, вантажний автомобіль "TATRA" рухався з Харкова у бік міста Ізюм, у зустрічному напрямку рухалися мікроавтобус "Nissan Primastar" та автомобіль "Mitsubishi". Зіткнення автівок сталося на смузі руху у бік міста Харків. На місці загинули шість людей: водій та пасажири "Nissan Primastar". Водії інших автомобілів з численними травмами госпіталізовані до медичного закладу.

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області звернулися до мешканців щодо мобілізації

У Харківській області провели чергове засідання Ради оборони. Учасники – керівники правоохоронних та силових структур області, районних адміністрацій, органів місцевого самоврядування. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

Серед питань – обороноздатність Харківщини, в тому числі і формування кадрового резерву. "Заслухали результати роботи обласного Центру комплектування. Спільно напрацювали конкретні заходи для підвищення ефективності мобілізаційних процесів.

Ще раз наголошуємо: наближення перемоги над окупантами справа кожного з нас! Закликаємо жителів Харківщини до відповідальності: не порушуйте вимоги законодавства про військовий обов’язок – оновіть свої дані у територіальних центрах комплектування!" – звернувся до мешканців області голова ХОВА.

Ігор Терехов розповів, до чого готуються у Харкові

Під час відключень світла у Харкові будуть працювати магазини, аптеки і навіть кафе

У місті Харкові підготувалися до тривалих відключень світла, які можуть виникнути внаслідок обстрілів енергетичної інфраструктури. Про це міський голова Ігор Терехов заявив в ефірі національного телемарафону, інформують "Коментарі. Харків".

"Ми готові до блекаутів, до того, що ворог обстрілюватиме енергетичну систему. У нас працюють "пункти незламності",  багато супермаркетів, магазинів та аптек обладнані генераторами. Крім того, у нас є досвід минулого року - складені плани, які реалізовуватимуться, коли це буде необхідно", - наголосив мер.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися