У Харкові та області збувають небезпечні речовини

Поліцейські викрили трьох чоловіків у незаконному збуті психотропної речовини «PVP»

Під час санкціонованого обшуку за місцями мешкання чоловіків виявлені пристрої для вживання наркотичних речовин, пігулки "метадон", зіп-пакети з речовиною бузкового і білого кольору, зіп-пакети з пігулками, подрібнена речовина рослинного походження зеленого кольору. Ще одного харків’янина затримали під час розкидання "закладок". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Поліцейські отримали інформацію про те, що на території Ізюмського району Харківської області невідомі займаються збутом наркотичних засобів.

За вказаним фактом слідчі Ізюмського РУП відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Оперативники Управління карного розшуку, Ізюмського районного управління поліції за силової підтримки Полку поліції особливого призначення викрили у скоєнні злочинів 33- та 48-річних мешканців Ізюмського району.

У вересні правоохоронці зафіксували факт продажу чоловіками психотропної речовини "PVP".

На підставі ухвали суду поліцейські провели санкціонований обшук за місцями мешкання чоловіків. В результаті виявлені пристрої для вживання наркотичних речовин, пігулки "метадон", зіп-пакети з речовиною бузкового і білого кольору, зіп-пакети з пігулками, подрібнена речовина рослинного походження зеленого кольору.

Речові докази вилучені та направлені на експертне дослідження.

33-річний чоловік затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. На теперішній час вирішується питання про повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Після проведення експертних досліджень буде прийняте рішення про повідомлення про підозру та обрання запобіжного заходу 48-річному чоловіку.

Працівники поліції перевіряють зловмисників на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території Харківської області.

Процесуальне керівництво здійснює Ізюмська окружна прокуратура Харківської області.

Також поліцейські затримали "закладчика", який розповсюджував особливо небезпечні психотропи.

В телефоні зловмисника виявили фотографії місцевості з геолокацією "закладок". Загалом поліцейські вилучили 34 пакети з наркотиками.

За висновком експертизи вилученою речовиною є особливо небезпечний психотропний наркотик PVP (солі).

Зловмисник затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області звернулися до мешканців щодо мобілізації

У Харківській області провели чергове засідання Ради оборони. Учасники – керівники правоохоронних та силових структур області, районних адміністрацій, органів місцевого самоврядування. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

Серед питань – обороноздатність Харківщини, в тому числі і формування кадрового резерву. "Заслухали результати роботи обласного Центру комплектування. Спільно напрацювали конкретні заходи для підвищення ефективності мобілізаційних процесів.

Ще раз наголошуємо: наближення перемоги над окупантами справа кожного з нас! Закликаємо жителів Харківщини до відповідальності: не порушуйте вимоги законодавства про військовий обов’язок – оновіть свої дані у територіальних центрах комплектування!" – звернувся до мешканців області голова ХОВА.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися