Загинув студент харківського університету: що сталося

Студент юридичного університету загинув у боях за Україну

У бою за територіальну цілісність і незалежність України загинув студент Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого Ілля Міндарьов. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Університету.

Ілля мріяв про військову кар’єру – після закінчення у 2018 році Київського військового ліцею імені Івана Богуна продовжив навчання на Військово-юридичному інституті Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого.

У 2022 році, отримавши перші офіцерські зірки на погонах, з початку широкомасштабного вторгнення російської федерації продовжив службу у Військовій службі правопорядку. Одночасно продовжував здобувати вищу освіту на факультеті приватного права та підприємництва Університету (заочна форма).

Старший лейтенант Ілля Міндарьов під час навчання та проходження служби зарекомендував себе як старанний, відповідальний курсант, мав гарні показники у навчанні та спорті, запам’ятався надійним, грамотним, бойовим побратимом. Був доброю, чуйною людиною, надійним другом та уважним, люблячим чоловіком.

Залишаючись вірним присязі, українському народові та Україні, загинув під час виконання службових обов’язків на початку грудня 2023 року.

"Університетська спільнота висловлює найщиріші співчуття сім’ї, друзям та близьким з приводу непоправної втрати загиблого воїна. Низький уклін родині, яка виховала справжнього патріота. Війна забрала ще одного сина України", – написали в Університеті.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області продовжує вирувати снігова та "крижана" погода. Дорожники працюють у  посиленому режимі роботи, аби не допустити ускладнень у русі транспорту автошляхами області. Особливу увагу буде приділено магістралям із високою інтенсивністю руху, транспортним розв’язкам та небезпечним ділянкам. На мережі доріг державного значення в Харківській області покриття буде оброблятися протиожеледними матеріалами, щоб запобігти утворенню ожеледиці.

Куди телефонувати у разі виникнення проблем на дорогах чи зі світлом, де знайти майданчики для відстоювання транспорту – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися