Що робиться на Харківщині станом на ранок

Окупанти вбили та поранили мирних мешканців, а також залишили без світла тисячі людей

Артилерійських та мінометних обстрілів ворога зазнали понад 21 населений пункт Харківщини: Червона Зоря Богодухівського району, Козача Лопань, Лук'янці, Зелене Харківського району, Дворічна, Синьківка, Петропавлівка, Куп'янськ, Іванівка, Берестове Куп’янського району та ін. про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на ранкове зведення начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Унаслідок артилерійських обстрілів у м. Куп'янськ на території домоволодіння загинув місцевий мешканець 1951 р.н. Пошкоджені житлові будинки.

Близько 10:20 у м. Куп'янськ внаслідок артобстрілу постраждав місцевий мешканець 1944 р.н., зруйновано житловий будинок, пошкоджені два житлових будинки. Потерпілий госпіталізований до лікарні, стан важкий.

"ЗСУ відбили 8 разів ворожих атак у районах Синьківки, Петропавлівки та Іванівки.

Внаслідок негоди по області знеструмлені близько 3500 споживачів Близнюківського, Барвінківського, Ізюмського, Балаклійского РЕМів.

За добу вибухотехніки ДСНС обстежили більше 3,4 га території в Харківському, Ізюмському, Богодухівському, Куп'янському та Чугуївському районах. Знешкодили 62 вибухонебезпечних предмети. Розмінування триває", – повідомив очільник області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області продовжує вирувати снігова та "крижана" погода. Дорожники працюють у  посиленому режимі роботи, аби не допустити ускладнень у русі транспорту автошляхами області. Особливу увагу буде приділено магістралям із високою інтенсивністю руху, транспортним розв’язкам та небезпечним ділянкам. На мережі доріг державного значення в Харківській області покриття буде оброблятися протиожеледними матеріалами, щоб запобігти утворенню ожеледиці.

Куди телефонувати у разі виникнення проблем на дорогах чи зі світлом, де знайти майданчики для відстоювання транспорту – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися