У Харкові та області розганяють черговий фейк

Харківська міська філія «Газмережі» спростовує фейкову інформацію

У соціальних мережах продовжується поширення дезінформації щодо скасування плати за доставку газу, повернення коштів тощо. У Харківській міській філії "Газмережі" ще раз наголошують, що жодних законопроєктів про скасування сплати за послугу з доставки/розподілу газу для певних категорій населення прийнято не було.

Масове поширення фейкових новин під час воєнного стану та опалювального сезону може бути шахрайською схемою з метою отримати ваші персональні дані або вкрасти ваші гроші. Також це можуть бути ворожі методи ведення психологічної та інформаційної війни, які покликані розхитувати ситуацію в Україні, зокрема в енергетичній сфері.

Як не потрапити на гачок фейків, радять у харківській філії "Газмережі":

Довіряйте лише офіційним джерелам.

Уся інформація щодо розподілу газу надається від Оператора ГРМ. У Харкові представником газорозподільної компанії є Харківська міська філія "Газмережі":

- Сайт: https://khm.grmu.com.ua

- Телеграм: https://t.me/khm_grmu

- Фейсбук: https://www.facebook.com/khm.grmu/

Будь-які закони, які приймаються Верховною Радою України можна перевірити на офіційному сайті парламенту України.

Ніколи не переходьте за підозрілими посиланнями та не надавайте особисту інформацію стороннім особам.

Пам’ятайте, технології створення фейків розвиваються дуже стрімко.

Штучний інтелект здатний підробляти відео та людський голос.

Відпишіться від сумнівних акаунтів, профілів та сторінок у соціальних мережах.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області продовжує вирувати снігова та "крижана" погода. Дорожники працюють у  посиленому режимі роботи, аби не допустити ускладнень у русі транспорту автошляхами області. Особливу увагу буде приділено магістралям із високою інтенсивністю руху, транспортним розв’язкам та небезпечним ділянкам. На мережі доріг державного значення в Харківській області покриття буде оброблятися протиожеледними матеріалами, щоб запобігти утворенню ожеледиці.

Куди телефонувати у разі виникнення проблем на дорогах чи зі світлом, де знайти майданчики для відстоювання транспорту – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися