Що робилося з автівками на Харківщині (ФОТО, ВІДЕО)

Поліцейські та рятувальники допомагали водіям у Харківській області

У Харківській області через негоду автомобілі потрапляли у снігові та льодові пастки. Допомагали водіям впоратися з наслідками зимової негоди поліція та рятувальники, повідомляють "Коментарі. Харків".

У суботу, 16 грудня, наряд поліції у складі співробітників сектору реагування патрульної поліції ВП № 1 Чугуївського РУП під час патрулювання побачили легковий автомобіль, водій якого не міг виїхати на дорогу. Правоохоронці прикріпили до автівки трос та витягнули транспортний засіб громадянина. 

У поліції Харківської області вчергове звернулися до водіїв із закликом під час негоди утриматися від поїздок без нагальної потреби або обмежитись у користуванні транспортними засобами, а якщо така потреба виникла - обрати максимально безпечний маршрут.

“Якщо дорогою у вас виникли проблеми, телефонуйте за номерами “102 та “101”

У Лозівському районі рятувальники допомогли водієві хлібовоза виїхати зі слизької ділянки дороги. 

У Головному управлінні ДСНС Харківської області повідомили, що 16 грудня рятувальники 10-ї пожежно-рятувальної частини залучались для надання допомоги водієві хлібовоза, який потрапив у складну ситуацію, з’їхавши у кювет зі слизької ділянки дороги. Подія сталася на проїжджій частині поблизу села Ганнівка Лозівського району.

“Аби витягти вантажівку на рівну дорогу, рятувальники застосували пожежну автоцистерну підвищеної прохідності. Після допомоги водієві, він продовжив доставлення хліба до населеного пункту”, - розповіли у ДСНС Харківської області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що попередження про небезпечні метеорологічні явища по Харківщині на 16 - 17 грудня опублікував Харківський регіональний центр з гідрометеорології.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися