Що знайшли в одному з районів Харківщини (ФОТО)

У місцевого жителя виявили 120 патронів та близько 20 кг артилерійського пороху

Поліцейські викрили мешканця Ізюмського району у незаконному зберіганні боєприпасів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

У рамках розслідування кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України, 16 грудня дільничні офіцери поліції спільно зі слідчими Ізюмського РУП провели санкціонований обшук за місцем мешкання чоловіка.

В ході слідчих дій у 64-річного місцевого мешканця виявили та вилучили 120 патронів різних калібрів та близько 20 кілограмів артилерійського пороху.

Речові докази вилучені та направлені на експертне дослідження. 

Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що кінологи 5-ї Слобожанської бригади разом зі своїми чотирилапими побратимами вчергове завадили ввезенню до Харкова великої кількості небезпечних предметів та наркотичних засобів. За тиждень зафіксовано 18 випадків правопорушень на блокпостах, що розташовані на в’їздах у місто.

“Найбільша кількість протиправних спроб переміщення вибухівки, зброї, боєприпасів та наркотичних засобів була виявлена у вівторок, 5 грудня – 5 випадків, та у суботу, 9 грудня, - 4 випадки. В інші дні ми фіксували по 2-3 випадки”, - зазначив офіцер.

Яку зброю незаконно намагаються провезти в Харків, читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися