Пішла проводжати подругу і не повернулася: що сталося з дівчиною на Харківщині (ФОТО)

Дівчина не помітила, як почалася комендантська година, а телефон розрядився

Поліцейські Харківщини протягом години розшукали зниклу дівчину. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. У поліції повідомили, що дівчина гуляла в парку, телефон розрядився.

Інформація про зникнення 16-річної дівчини надійшла до чергової частини відділення поліції № 3 ХРУП № 1 18 грудня близько 00:20. 42-річний батько повідомив, що о 18:00 донька пішла проводжати подругу на вокзал та не повернулась, а на дзвінки не відповідає.

Працівники сектору ювенальної превенції ВП ХРУП № 1 оперативно розшукали зниклу. Дівчина гуляла в парку та не помітила, як плинув час й настала комендантська година. З батьками зв’язатись не змогла через те, що мобільний пристрій був розряджений.

picture“З усіма учасниками події проведена профілактична бесіда щодо недопущення подібних випадків у майбутньому”, - повідомили у поліції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у поліції Харківської області звернулися до батьків перед початком зимових канікул та дали поради, як діяти, щоб відпочинок дітей був безпечним.

У поліції радять:

  • не залишати дітей без нагляду, бути уважними до них та їхньої поведінки;

  • контролювати, де і з ким перебувають діти та чим вони займаються; 

  • якщо дитину доводиться залишити вдома саму — варто провести інструктаж з техніки безпеки та залишити номери, за якими можна звертатися по допомогу;

  • відпускаючи дитину на прогулянку, нагадувати їй правила дорожнього руху;

  • закріпити на одязі своїх дітей світловідбивальні елементи — це зробить їх помітними для водіїв у темряві або в умовах обмеженої видимості;

  • не залишати гострі, ріжучі предмети й сірники у легкодоступному для дітей місці; нагадувати, що категорично забороняється ходити на водоймах, які вкриті кригою. Тонкий лід — це велика небезпека для здоров’я і життя;

  • застерігати дітей бути обережними під час катання на санчатах, лижах, ковзанах та не робити цього поблизу доріг. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися