В харківському метро затримали трьох осіб: що сталося

Про виявлення громадян повідомили ініціаторам розшуку

У поліції Харківської області розповіли, що та станціях харківського метрополітену виявили трьох зловмисників. Їх розшукували правоохоронні органи за скоєння різних злочинів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Так, на станції метро “Університет” зупинили 40-річного чоловіка, який вчинив крадіжку в умовах воєнного стану. 

На станції метро “Захисників України” виявили 20-річного харків’янина, який значиться у розшуку за Кременчуцьким відділом поліції, як особа, яка вчинила наркозлочин. 

На станції метро “Спортивна” при перевірці 33-річного мешканця Харківської області встановили, що його розшукують поліцейські Чугуївського РУП за скоєння злочину за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України. 

“Про виявлення громадян було повідомлено ініціаторам розшуку”, - уточнили у поліції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області за 11 місяців поточного року сталося 465 ДТП з потерпілими. 

За даними поліції Харківської області, протягом січня-листопада 2023 року на території області було зареєстровано 465 ДТП з потерпілими, що на 40% більше ніж за аналогічний період минулого року. Загинули 83 осіб, отримали травми 620 людей. У поліції пояснили, що основними причинами дорожніх аварій є перевищення безпечної швидкості руху, порушення правил маневрування, проїзду перехресть та пішохідних переходів, а також недотримання дистанції.

Детальніше про ситуацію на дорогах Харківської області читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися