Що у Харківській області робиться зі світлом та водою по громадах (ОНОВЛЕНО)

Через погоді умови та аварії у громадах на Харківщині немає світла та води

У зв'язку з погодними умовами в області знеструмлено 1221 споживач. Про це у ранковому зведенні повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків". Ремонтні бригади продовжують працювати над відновленням електропостачання у Барвінківській, Близнюківській, Вовчанській і Куп'янській громадах.

Також Богодухівський район електричних мереж АТ “Харківобленерго” повідомляє, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт будуть знеструмлені населені пункти та вулиці громади за графіком. Відключення електропостачання буде 21.12.2023 09:00 по 17:00.

В графіку відключень можуть бути доповнення чи зміни – дивіться за посиланням.

Крім того, у зв'язку з аварійною ситуацією на водогоні у Первомайській громаді, тимчасово відключене водопостачання 6 мікрорайону, крім будинків N1,3,4,5,7. Ведуться ремонтні роботи. Відновлення водопостачання орієнтовно сьогодні до 16:00 години. Про це повідомив Первомайський міський голова Микола Бакшеєв.

ОНОВЛЕНО: За повідомленням АТ "Харківобленерго" у зв‘язку з виконанням  планових ремонтних робіт   21.12.2023 (сьогодні) з 9:00 до 17:00 відбудуться  відключення електропостачання в с. Олексіївка  вулиць Семенівська та Олексія Маляра.

АТ "Харківобленерго"  перепрошує за тимчасові незручності.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківському метрополітені люди почали помічати воду: чи є підтоплення

У Харківському метрополітені пасажири почали помічати воду. За прикладом Київського метро, харків’яни почали хвилюватися, що це може буди підтопленням і станції метро можуть зачинити. Журналіст "Коментарі. Харків" звернулася за коментарем до пресслужби комунального підприємства "Харківський метрополітен", де пояснили, що це не підтоплення, а капель.

Чи є загроза затоплення метро у Харкові – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися