У Харківській області молоду дівчину зачинили у власному будинку

Слідчі повідомили чоловіку про підозру у позбавленні волі співмешканки та умисному вбивстві її тітки

Через побутовий конфлікт зловмисник задушив поліетиленовим пакетом жінку. Щоб співмешканка не повідомила поліції про злочин, він не випускав її з будинку. За скоєне злочинцю загрожує довічне позбавлення волі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції харківської області.

Ввечері 19 грудня до поліції звернулася дівчина. Вона повідомила, що перебувала в неволі з 16 грудня, а тіло вбитої тітки знаходиться в сусідньому покинутому будинку.

У ході досудового розслідування правоохоронці встановили, що підозрюваний жив разом з 19-річною дівчиною в селі Караван Красноградського району. 45-річна родичка гостила у них. Під час побутової сварки чоловік звʼязав і задушив жінку, тіло сховав. Кілька днів зловмисник тримав у неволі співмешканку, а потім вирішив втекти. Дівчина скористалася нагодою та звернулася до поліції.

Правоохоронці розшукали та затримали зловмисника в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

З місця події слідчі вилучили речові докази.

Чоловіку повідомлено про підозру у скоєнні злочинів, передбачених п. 13 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) та ч. 1 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківському метрополітені люди почали помічати воду: чи є підтоплення

У Харківському метрополітені пасажири почали помічати воду. За прикладом Київського метро, харків’яни почали хвилюватися, що це може буди підтопленням і станції метро можуть зачинити. Журналіст "Коментарі. Харків" звернулася за коментарем до пресслужби комунального підприємства "Харківський метрополітен", де пояснили, що це не підтоплення, а капель.

Чи є загроза затоплення метро у Харкові – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися