У Харківській області сталася трагедія (ОНОВЛЕНО)

Через пожежі загинули чоловіки на Харківщині

Учора о 21:26 бійці ДСНС ліквідували пожежу у приватному житловому будинку в Харківському районі, у с. Козача Лопань. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Під час ліквідації пожежі було виявлено тіло власника домоволодіння 1936 року народження, на ньому горів одяг на площі 1 кв. м. Ймовірна причина виникнення пожежі пов’язана з дією джерела запалювання вогневого впливу.

Вже біля 02:30 ранку російські війська завдали удару з реактивних систем залпового вогню по Куп’янському району, с. Подоли. Внаслідок одного із влучань трапилось загоряння у приватному будинку. На його ліквідацію були залучені 2 оперативних відділення 44-ї та 14-ї Державних пожежно-рятувальних частин. Прибувши, вогнеборці застали вже досить розвинену пожежу. Її площа становила близько 120 кв.м. Вже о 03:08 вогонь вдалось локалізувати.

ОНОВЛЕНО: Під час пожежогасіння у с. Подоли Куп'янського району виявлено тіло загиблого чоловіка. Остаточна ліквідація пожежі відбулась о 08:40.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Робота водієм у Харкові: де знайти та скільки платять

У Харкові та області можна працевлаштуватися водієм та отримувати високу зарплату

На сьогодні професія водія в Україні досить затребувана. Стать у цій професії не завжди має роль, керувати автівкою можуть як жінки, так і чоловіки. Найбільше у роботі водієм, згідно з актуальними вакансіями ціниться вміння керувати великогабаритними видами транспорту, а також – лагодити автотранспортні засоби.

Журналісти сайту "Коментарі. Харків" розбиралися, де можна працевлаштуватися водієм у Харкові та області, а також отримувати за цю роботу хорошу зарплатню.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися