Як центр Харкова виглядає після двох атак ракетами та дронами

Прокурори фіксують наслідки нічної ворожої атаки безпілотниками по центру Харкова

За процесуального керівництва Київської та Шевченківської окружних прокуратур м. Харкова розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

За даними слідства, 31 грудня близько 01:00 ворог завдав удар БПЛА по цивільній інфраструктурі центра Харкова.

У місті пошкоджено житлові будинки, фінансову установу, адміністративні будівлі, кафе, магазини, аптеки тощо.

Без постраждалих.

Прокурори спільно зі слідчими поліції продовжують працювати на місцях обстрілів, збирати докази та документувати наслідки збройної агресії рф.

Фото: Суспільне Харків, Харківська обласна прокуратура.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Троє загиблих та28 поранених через обстріли Харкова та області

В Боровій внаслідок обстрілів загинули троє мирних мешканців – 55-річна жінка та двоє чоловіків. Їх тіла дістали з-під завалів вщент зруйнованих приватних будинків. Про це у ранковому зведенні повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

За даними начальника ГУ НП в Харківській області Володимир Тимошко, в Харкові  було дві хвилі обстрілів: ракетами (встановлено, що в центр міста прилетіло дві ракети Іскандер М, в Індустріальний район - 3 ракети С-300), потім БПЛА Shahed.

У результаті обстрілу постраждали 28 цивільних людей, з них 12 – перебувають у лікарні. Серед пацієнтів двоє дітей 14 і 16 років та іноземний громадянин. Потерпілі у середньому та легкому стані, повідомив очільник ХОВА.

Пошкоджені житлові будинки, будівлі готелів, приміщення закладів охорони здоров'я: Обласна клінічна лікарня, Обласна стоматологічна поліклініка, дві міські лікарні, транспорт.   

31 грудня між 01:09 та 01:30  ворог завдав удару по місту Харкову безпілотниками "Шахед". Без постраждалих.

Пошкоджені відділення банку, "Інститут метрології", житлові будинки, адміністративні будівлі, кафе. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися