У Харкові комунальники швидко ліквідують наслідки триденних обстрілів міста

Внаслідок обстрілів міста Харкова 29-31 грудня були пошкоджені 77 будівель

Найбільше руйнацій зафіксовано в Київському районі. Також постраждали будівлі в Холодногірському, Слобідському та Шевченківському районах. Про це повідомили в Департаменті житлово-комунального господарства, інформують "Коментарі. Харків".

Станом на 10:00 налічується 68 пошкоджених житлових будинків. Зокрема, у квартирах були вибиті 872 вікна, ще 342 - в місцях загального користування (близько 300 вікон комунальники вже закрили). Також були пошкоджені сім покрівель, на шести вже провели аварійні ремонтні роботи. Крім того, в деяких будинках відключено електро- та газопостачання. Опаленням забезпечені всі будинки.

Також були зафіксовані руйнації дев’яти нежитлових будівель у Київському та Холодногірському районах. Зокрема, були пошкоджені 224 вікна та одна покрівля.

Комунальні служби продовжують усувати наслідки обстрілів - ремонтують покрівлі, фасади, закривають вибиті вікна та двері. Триває обстеження будівель на наявність інших пошкоджень.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Троє загиблих та 28 поранених через обстріли Харкова та області

В Боровій внаслідок обстрілів загинули людей – 55-річна жінка та двоє чоловіків. Їх тіла дістали з-під завалів вщент зруйнованих приватних будинків. Про це у ранковому зведенні повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

За даними начальника ГУ НП в Харківській області Володимир Тимошко, в Харкові  було дві хвилі обстрілів: ракетами (встановлено, що в центр міста прилетіло дві ракети Іскандер М, в Індустріальний район - 3 ракети С-300), потім БПЛА Shahed.

У результаті обстрілу постраждали 28 цивільних людей, з них 12 – перебувають у лікарні. Серед пацієнтів двоє дітей 14 і 16 років та іноземний громадянин. Потерпілі у середньому та легкому стані, повідомив очільник ХОВА.

Пошкоджені житлові будинки, будівлі готелів, приміщення закладів охорони здоров'я: Обласна клінічна лікарня, Обласна стоматологічна поліклініка, дві міські лікарні, транспорт.   

31 грудня між 01:09 та 01:30  ворог завдав удару по місту Харкову безпілотниками "Шахед". Без постраждалих.

Пошкоджені відділення банку, "Інститут метрології", житлові будинки, адміністративні будівлі, кафе. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися