Від обстрілів росіян потерпав не лише Харків: де сталися прильоти

Через обстріли окупантів постраждав житловий сектор у Харківській області

Протягом доби з 02 по 03 січня 2024 року російські окупаційні війська спричинили 3 пожежі у м. Харкові та 1 у м. Куп’янську. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

2 січня зранку російські війська вдарили по середмістю Харкова 4-ма ракетами. Вони поцілили у Шевченківський район міста. Сталося 3 пожежі на загальній площі 50 кв.м. Горіло складське приміщення, кіоск, речі в підвалі одного із житлових будинків, легкові автомобілі та газ, який витікав із пошкодженої газової труби. За попередніми даними 1 людина загинула та понад 60 постраждали. Від ДСНС були залучені 26 одиниць техніки та 128 чоловік особового складу.

Удар по Куп’янську ворог завдав увечері біля 21:50. Горіли конструктивні елементи приватного домоволодіння на загальній площі 300 кв.м. Внаслідок обстрілу постраждала жінка, 1940 року народження. О 22:15 пожежу локалізували. О 01:33 ліквідували.

Також о 22:40 рятувальники виїхали на перевірку місця влучання російських снарядів в Основ’янському районі м. Харкова. Там виявлені пошкодження учбового закладу. Обійшлось без постраждалих і пожеж.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Жахливі кадри прильотів по Харкову (ФОТО)

У Харкові внаслідок масованої ракетної атаки по місту сталося 3 пожежі, чисельні руйнування цивільної інфраструктури, постраждали люди. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Горіло складське приміщення, кіоск, речі в підвалі одного із житлових будинків, легкові автомобілі та газ, який витікав із пошкодженої газової труби.

Нагадаємо, що близько 07:30 окупанти завдали ударів по центральній частині міста Харків. Місцеві пабліки повідомляють, що щонайменше 20 автомобілів пошкоджено внаслідок ракетного обстрілу в одному з районів Харкова.

“Харків під масованим ракетним ударом. Дуже небезпечно зараз перебувати поза укриттям”, - наголосив Ігор Терехов.

Детальніше – читайте за посиланням.

Вдруге ударів завдали о 22:32. У Харкові зафіксували влучання поряд з житловим будинком, повідомив міський голова Ігор Терехов. За його даними, там вибиті вікна.

Армія РФ завдала ударів по Харкову ракетами С-300, попередньо повідомив Синєгубов. За його даними, нікого не поранило.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися