Що зараз з постраждалими від обстрілу Харкова

Росіяни не припиняють бити ракетами по Харкову

О 22:40 та 22:42 окупанти обстріляли м. Харків, попередньо — ракетами С-300. Частково зруйновано будівлю школи Основ’янського району. Без постраждалих. Про це у ранковому зведенні повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

В результаті вчорашнього ранкового ворожого обстрілу м. Харкова постраждали 62 людей, з них 6 – діти. Одна жінка загинула. Наразі у медзакладах міста перебуває 28 людей, з них 4 – діти. Двоє дорослих у важкому стані.

Артилерійських та мінометних обстрілів ворога зазнали понад 15 населених пунктів Харківщини, зокрема: Охримівка Чугуївського району; Бологівка, Дворічанське, Дворічна, Синьківка, Петропавлівка, Іванівка, Берестове Куп'янського району.

Вчора близько 12:00 ворог обстріляв с. Липці Харківського району. Без потерпілих.

О 13:47 та 14:30 окупанти завдали ударів по м. Вовчанськ Чугуївського району. Зруйновано й пошкоджено два будинки. Поранень зазнала 65-річна жінка.  

О 21:30 внаслідок обстрілу м. Куп'янськ пошкоджено будинок.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Жахливі кадри прильотів по Харкову (ФОТО)

У Харкові внаслідок масованої ракетної атаки по місту сталося 3 пожежі, чисельні руйнування цивільної інфраструктури, постраждали люди. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Горіло складське приміщення, кіоск, речі в підвалі одного із житлових будинків, легкові автомобілі та газ, який витікав із пошкодженої газової труби.

Нагадаємо, що близько 07:30 окупанти завдали ударів по центральній частині міста Харків. Місцеві пабліки повідомляють, що щонайменше 20 автомобілів пошкоджено внаслідок ракетного обстрілу в одному з районів Харкова.

“Харків під масованим ракетним ударом. Дуже небезпечно зараз перебувати поза укриттям”, - наголосив Ігор Терехов.

Детальніше – читайте за посиланням.

Вдруге ударів завдали о 22:32. У Харкові зафіксували влучання поряд з житловим будинком, повідомив міський голова Ігор Терехов. За його даними, там вибиті вікна.

Армія РФ завдала ударів по Харкову ракетами С-300, попередньо повідомив Синєгубов. За його даними, нікого не поранило.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися