У громаді на Харківщині заборонили відвідувати водойми на Водохреща

Відвідування пляжів у Балаклійській громаді заборонено

Цьогоріч Водохреща українці вперше відзначатимуть 6 січня. Проте цього року у деяких громадах на Харківщині почали вводити певні заборони. Так, першою про це повідомила Балаклійська МВА, інформують "Коментарі. Харків".

"Щороку мешканці нашої громади, занурюючись у крижану ополонку на місцевих пляжах Балаклійщини, відзначають свято Хрещення Господнє.

У зв’язку з тим, що на сьогоднішній день на території нашої громади знаходиться велика кількість вибухонебезпечних предметів, відвідування прибережних смуг річок та водоймів на території Балаклійської громади ЗАБОРОНЕНО, перебувати на пляжах небезпечно.

Наполегливо закликаємо мешканців утриматись цьогоріч від святкування свята Водохреща на пляжах громади. Не наражайте себе та своїх близьких на небезпеку!" – закликали у громаді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Жахливі кадри прильотів по Харкову (ФОТО)

У Харкові внаслідок масованої ракетної атаки по місту сталося 3 пожежі, чисельні руйнування цивільної інфраструктури, постраждали люди. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Горіло складське приміщення, кіоск, речі в підвалі одного із житлових будинків, легкові автомобілі та газ, який витікав із пошкодженої газової труби.

Нагадаємо, що близько 07:30 окупанти завдали ударів по центральній частині міста Харків. Місцеві пабліки повідомляють, що щонайменше 20 автомобілів пошкоджено внаслідок ракетного обстрілу в одному з районів Харкова.

“Харків під масованим ракетним ударом. Дуже небезпечно зараз перебувати поза укриттям”, - наголосив Ігор Терехов.

Детальніше – читайте за посиланням.

Вдруге ударів завдали о 22:32. У Харкові зафіксували влучання поряд з житловим будинком, повідомив міський голова Ігор Терехов. За його даними, там вибиті вікна.

Армія РФ завдала ударів по Харкову ракетами С-300, попередньо повідомив Синєгубов. За його даними, нікого не поранило.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися