Ігор Терехов повідомив, де сталися «прильоти» учора ввечері

Росіяни обстріляли центр Харкова учора ввечері з Білгорода

Комунальні служби закрили контури та відремонтували покрівлі 95 % житлових будинків, які постраждали внаслідок масованих обстрілів міста Харкова з 29 грудня по 3 січня.

Про це сьогодні, 4 січня, в ефірі національного телемарафону повідомив міський голова Ігор Терехов. За його словами, завдяки співпраці з Офісом Президента місто забезпечене у достатній кількості будівельними матеріалами для усунення наслідків ворожих обстрілів.

"Сьогодні без теплопостачання залишаються лише два будинки, які мають дуже серйозні руйнації. Наші комунальні служби працюють майже цілодобово, щоб усунути всі ці пошкодження. В інших будинках закрили практично всі контури, будемо встановлювати нові вікна. Усі житлові будинки з теплом та водою", - підкреслив мер. 

Також Ігор Терехов розповів про наслідки ракетних ударів по середмістю Харкова 3 січня. За його словами, вибуховою хвилею були вибиті вікна у житловому будинку.

"Зараз наші комунальні підприємства усувають наслідки обстрілу Шевченківського району. На щастя, з людей ніхто не постраждав", - повідомив міський голова.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Росіяни знову випустили по Харкову ракети С-300 з Білгорода: що відомо

Учора ввечері, близько 22:30, російські військові запустили декілька ракет по Харкову. Вибухи у Харкові підтвердили очільник ОВА Олег Синєгубов та мер Ігор Терехов. Синєгубов закликав не покидати укриттів до відбою повітряної тривоги.

Пізніше начальник Харківського гарнізону Сергій Мельник повідомив, що російські військові завдали ударів по Харкову з району Бєлгорода РФ, попередньо, із ЗРК С-300.

Деталі розповів вже Олег Синєгубов: "Окупанти завдали 2 удари по Харкову, попередньо - ракетами С-300. На цю хвилину – без постраждалих. Є інформація про пошкодження цивільної нежитлової інфраструктури в центральній частині міста. Служби продовжують огляд місць ударів".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися