Через обстріл Харкова 2 січня у лікарні померла відома акторка

Жінку було поранено під час масованого ракетного обстрілу в Харкові

Сьогодні у лікарні померла одна з поранених під час ракетного удару 2 січня у Харкові — 84-річна жінка. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

Станом на зараз внаслідок масованої ракетної атаки рф загинуло 2 жінок, ще 62 цивільних мешканців травмовані.

ОНОВЛЕНО о 13:46: Від поранень, отриманих 2 січня внаслідок ракетного удару по Харкову, померла заслужена артистка України Вікторія Тимошенко, повідомили в Харківській ОВА.

Серце 84-річної жінки зупинилося у лікарні 4 січня.

"Висловлюємо щире співчуття родині та друзям Вікторії Миколаївни.

Вікторія Тимошенко закінчила театральну студію при Дагестанському державному театрі м. Махачкали в 1960 

році. Через 8 років почала виступати на харківській театральній сцені. 

Колеги Вікторії Миколаївни, колектив Харківського академічного драматичного театру, висловлюють щирі співчуття!" - написали в ХОВА.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Росіяни знову випустили по Харкову ракети С-300 з Білгорода: що відомо

Учора ввечері, близько 22:30, російські військові запустили декілька ракет по Харкову. Вибухи у Харкові підтвердили очільник ОВА Олег Синєгубов та мер Ігор Терехов. Синєгубов закликав не покидати укриттів до відбою повітряної тривоги.

Пізніше начальник Харківського гарнізону Сергій Мельник повідомив, що російські військові завдали ударів по Харкову з району Бєлгорода РФ, попередньо, із ЗРК С-300.

Деталі розповів вже Олег Синєгубов: "Окупанти завдали 2 удари по Харкову, попередньо - ракетами С-300. На цю хвилину – без постраждалих. Є інформація про пошкодження цивільної нежитлової інфраструктури в центральній частині міста. Служби продовжують огляд місць ударів".

Ворог змінює тактику: Олег Синєгубов звернувся до мешканців Харкова та області

В ефірі "Єдиних новин" начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про оперативну ситуацію на Харківщині, стан потерпілих та ліквідацію наслідків ворожого обстрілу центра Харкова, інформують "Коментарі. Харків".

"Ворог змінює тактику: фіксуємо пуски керованих авіабомб по Богодухівському та Харківському районах. Сьогодні близько 11:00 окупанти завдали удару КАБ неподалік селища Золочів. На щастя, постраждалих немає. Як бачимо, окупанти застосовують Іскандер-М. Це балістична, гіперзвукова ракета, яка летить зі швидкістю 7 500 метрів на секунду. Харків вперше мав удари такого типу снаряду", – розповів очільник області.

Він зазначив, що ворог застосовує хаотичні обстріли для того, щоб тримати в напрузі і фактично тероризувати місцеве населення Харківщини.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися