На вулицях Харкова тривають перевірки: що знаходять у містян (ФОТО)

За добу у Харкові виявили 5 осіб, які мали з собою, ймовірно, наркотичні речовини

Харківські патрульні продовжують щоденно затримувати осіб, які причетні до зберігання наркотиків. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

За попередню добу патрульні виявили 5 осіб, які мали з собою, ймовірно, наркотичні речовини. Під час поверхневих перевірок поліцейські виявили у громадян речовини синтетичного та рослинного походження.

Надалі цими випадками будуть займатися слідчі.

У поліції нагадали, що за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів передбачена кримінальна відповідальність.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що поліцейські охорони виявили у харків’янина понад 1,5 кілограма наркотичної речовини.

Група реагування роти Управління поліції охорони в Харківській області прибула на виклик до багатоквартирного будинку Слобідського району. Один із мешканців поводився досить дивно. Під час бесіди молодик зізнався, що має вдома наркотичні речовини. За адресою виїхала слідчо-оперативна група відділу поліції № 2 Харківського районного управління поліції № 1 ГУНП в Харківській області.

Правоохоронці вилучили з оселі 31-річного харків’янина понад 1,5 кілограма канабісу. Вилучені речові докази направлені на експертизу.

“Дізнавачі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 5 років обмеження волі”, - повідомили у поліції.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися