Російські обстріли учора ввечері забрали життя людини

Внаслідок ворожих обстрілів Харківщини загинув мирний житель, ще одна мешканка поранена

За процесуального керівництва Дергачівської та Купʼянської окружних прокуратур Харківської області розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

За даними слідства, 3 січня ввечері російські військові обстріляли с. Мороховець Липецької ТГ. Загинув 73-річний чоловік, жінка отримала поранення.

Також вчора ворог обстрілював з артилерії Купʼянський район. У м. Купʼянськ та с. Подоли пошкоджено житлові будинки та господарчі споруди. 

Прокурори вживають всіх можливих та належних заходів для документування воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил рф.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Росіяни знову випустили по Харкову ракети С-300 з Білгорода: що відомо

Учора ввечері, близько 22:30, російські військові запустили декілька ракет по Харкову. Вибухи у Харкові підтвердили очільник ОВА Олег Синєгубов та мер Ігор Терехов. Синєгубов закликав не покидати укриттів до відбою повітряної тривоги.

Пізніше начальник Харківського гарнізону Сергій Мельник повідомив, що російські військові завдали ударів по Харкову з району Бєлгорода РФ, попередньо, із ЗРК С-300.

Деталі розповів вже Олег Синєгубов: "Окупанти завдали 2 удари по Харкову, попередньо - ракетами С-300. На цю хвилину – без постраждалих. Є інформація про пошкодження цивільної нежитлової інфраструктури в центральній частині міста. Служби продовжують огляд місць ударів".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися