У Харківській області техніку перевели в посилений режим: що відбувається

Крижаний дощ, ожеледиця та різкі коливання температури: дорожники Харківщині знову перейшли на посилений режим роботи

Опади, спочатку у вигляді мокрого снігу, а потім і крижаного дощу, що тривали майже всю ніч, істотно ускладнили ситуацію на автошляхах Харківщини. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області.

Для того, аби уникнути проблем та зупинок руху, на дороги було виведено 123 одиниці спеціальної техніки:

- КДМ – 81 од.;

- навісне обладнання – 7 од.;

- навантажувачів в роботі – 35 од.;

Використано:  ПСС – 1880 т. Сіль – 161 т. Очищено доріг – 1800 км.

Станом на ранок п’ятниці рух дорогами загального користування державного значення забезпечено повністю, покриття оброблено протиожеледними матеріалами. Робота щодо запобігання утворенню ожеледиці продовжується.

"Просимо водіїв не заважати руху спецтехніки, бути уважними за кермом, дотримуватися ПДР та обрати безпечний швидкісний режим.

Якщо під час поїздки стається раптове погіршення погоди, радимо скористатися місцями відстою транспортних засобів. Їхнє розташування можна знайти тут.

Отримати актуальну інформацію про стан проїзду та звернутися по допомогу можна за телефоном цілодобової гарячої лінії: +38 095 568 38 77", – зазначають у Службі відновлення.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Їли сніг та пили воду з бліндажу: на Харківщині російське командування кинуло штурмовиків

Командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський опублікував відео допиту військовополоненого – командира відділення 350 мотострілкового полку з Санкт-Петербурга. Він розповідає, що до нього прийшли з повісткою додому та мобілізували, після чого він потрапив у Харківську область.

"Нам казали, що будемо на кордоні стояти, охороняти склади та мости. А потім відправили штурмувати Синьківку. Не було ні їжі, ні води, ні БК. Командування перестало виходити на зв'язок", – зазначив російський військовий. ЗСУ запропонували залишитися живим і він здався в полон.

Повне відео – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися