Що з постраждалими внаслідок обстрілу Харкова

Олег Синєгубов повідомив про стан постраждалих внаслідок обстрілів Харкова протягом 29 грудня - 2 січня

Наразі в медичних закладах області перебуває 21 людина. У важкому стані знаходиться 56-річний чоловік, якого було попередньо прооперовано. Постраждалий отримав множинні уламкові поранення. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

Інші пацієнти знаходяться у стані середньої тяжкості у відділеннях нейрохірургії, неврологічному, офтальмологічному відділеннях.

9-річну дитину, що постраждала від обстрілів 2 січня, виписали вчора у задовільному стані, вона перебуває під наглядом сімейного лікаря.

Медики надають всю необхідну допомогу постраждалим.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Їли сніг та пили воду з бліндажу: на Харківщині російське командування кинуло штурмовиків

Командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський опублікував відео допиту військовополоненого – командира відділення 350 мотострілкового полку з Санкт-Петербурга. Він розповідає, що до нього прийшли з повісткою додому та мобілізували, після чого він потрапив у Харківську область.

"Нам казали, що будемо на кордоні стояти, охороняти склади та мости. А потім відправили штурмувати Синьківку. Не було ні їжі, ні води, ні БК. Командування перестало виходити на зв'язок", – зазначив російський військовий. ЗСУ запропонували залишитися живим і він здався в полон.

Повне відео – за посиланням.

Ворог змінює тактику: Олег Синєгубов звернувся до мешканців Харкова та області

В ефірі "Єдиних новин" начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про оперативну ситуацію на Харківщині, стан потерпілих та ліквідацію наслідків ворожого обстрілу центра Харкова, інформують "Коментарі. Харків".

"Ворог змінює тактику: фіксуємо пуски керованих авіабомб по Богодухівському та Харківському районах. Сьогодні близько 11:00 окупанти завдали удару КАБ неподалік селища Золочів. На щастя, постраждалих немає. Як бачимо, окупанти застосовують Іскандер-М. Це балістична, гіперзвукова ракета, яка летить зі швидкістю 7 500 метрів на секунду. Харків вперше мав удари такого типу снаряду", – розповів очільник області.

Він зазначив, що ворог застосовує хаотичні обстріли для того, щоб тримати в напрузі і фактично тероризувати місцеве населення Харківщини.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися