У Харкові та області за добу затримали 80 осіб: що відбувається

У поліції звернули увагу жителів Харкова та області на погіршення погодних умов

У поліції Харківської області повідомили про ситуацію в регіоні станом на ранок 6 січня, пишуть "Коментарі. Харків".

У поліції зазначили, що за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів поліцейські доставили для перевірки 80 осіб.

Також поліція проводить профілактичні заходи щодо недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин. З цією метою на блокпостах Харківської області правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевіряють транспортні засоби. 

Також минулої доби на території Харківщини сталася 21 дорожньо-транспортна пригода, в яких 10 громадян отримали травми, одна людина загинула.

Правоохоронці склали 13 адміністративних протоколів за порушення правил дорожнього руху: 3 - за керування автомобілями у стані сп’яніння, 5 – за керування автомобілями без відповідних документів, 5 – за перевищення швидкості.

У поліції звернули увагу жителів Харкова та області на погіршення погодних умов. “Будьте уважними на дорозі. Не порушуйте правил дорожнього руху і не порушуйте швидкісного режиму. У разі потреби звертайтеся по допомогу до поліції”, - звернулися до жителів області в поліції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що харківські слідчі повідомили жінці про підозру у спричинені тяжких тілесних ушкоджень співмешканцю. 

Подія сталася у Салтівському районі. Під час святкування Нового року між співмешканцями виникла сварка. В результаті жінка нанесла чоловіку ножове поранення. Потерпілий знаходиться в лікарні у важкому стані. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися