У Харківському виші попрощаються з завідувачем кафедри

Викладач пішов з життя внаслідок важкої хвороби

4 січня на 85-му році після важкої хвороби пішов з життя Станіслав Федорович Танянський (24.05.1938-04.01.2024), колишній завідувач кафедри фізичного виховання та спорту ХНУРЕ. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію університету.

picture

В університеті Станіслав Федорович працював з 1969 року старшим викладачем, а з 1973 по 2019 рік очолював кафедру.

Упродовж цих років Станіслав Танянський написав понад 85 наукових праць, навчальних посібників та підручників, став майстром спорту з волейболу, був нагороджений Нагрудним знаком "Відмінник освіти України".

"Завжди доброзичливий та привітний, Станіслав Федорович запам'ятався колегам та студентам як професіонал та мудра людина, й заслужив їх глибоку повагу.

Колектив кафедри фізичного виховання та спорту висловлює щирі співчуття родині та близьким Станіслава Федоровича.

Прощання зі Станіславом Федоровичем відбудеться 9.01 у прощальній залі крематорію (сел. Жихор) об 11:15-11:30", - повідомили в університеті.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Олег Синєгубов прокоментував можливість "великого наступу" на Харківщину з 15 січня

Начальник ХОВА Олег Синєгубов прокоментував статтю The Telegraph. З посиланням на наближене до ЗСУ джерело видання інформувало, що до масштабного наступу військ РФ готуються на Харківщині найближчими тижнями, можливо, з 15 січня. За даними джерела, про підготовку ворога можуть свідчити останні ракетні удари по цивільних об’єктах та позиціях українських військових у регіоні.

“Штурмові дії по цьому напрямку відбуваються хвилями. Зараз ворог втратив частину своїх військових формувань і йому необхідно відновитись. Нічого екстраординарного або позапланового по цьому напрямку ми не фіксуємо. І так само ми здійснюємо заходи, користуючись ось такою невеличкою паузою. Але коли я кажу, що інтенсивність впала, то все одно по цьому напрямку наші воїни відбили сім ворожих штурмових атак. Тобто вони так само продовжуються, однак інтенсивність їх у порівнянні з початком тижня або минулим тижнем значно знизилася“, – пояснив Синєгубов.

Він також не виключає, що зниження інтенсивності атак може бути пов’язане із погодними умовами. Начальник ХОВА зазначив, що не спостерігається скупчень ворожих військ на Богодухівському та Вовчанському напрямках, і ситуація залишається незмінною по всій території вздовж держкордону.

Подробиці – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися