У Харкові двоє людей отримали опіки: що сталося

У Харкові сталося дві пожежі, на яких постраждали люди

На одній з пожеж, що сталась через безпечність під час використання пічного опалення, вогнеборці врятували 84-річну жінку. Вона отримала опіки нижньої кінцівки. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Надзвичайники першими надали їй домедичну допомогу, після чого постраждалу каретою швидкої доправлено до лікувального закладу. Пожежа виникла на вул. Барикадній у Холодногірському районі Харкова. На території приватного домоволодіння горіла нежитлова будівля на площі 80 кв.м.

Під час іншої побутової пожежі постраждав 59-річний чоловік. Вона виникла у його будинку на вул. Достатку в Немишлянському районі Харкова внаслідок вибуху газового пальника. Постраждалого госпіталізували до 4-ї лікарні. Пожежу площею 2 кв.м. ліквідували рятувальники.

3 рази надзвичайники залучались для надання допомоги водіям транспортних засобів у подоланні обледенілих або засніжених ділянках доріг. Загалом зі складних ділянок рятувальники витягли 4 авто.

Нагадаємо, учора пізно ввечері окупанти почали завдавати ударів по Харкову. О 22:59 у Харкові було оголошено повітряну тривогу, а через хвилину у місті пролунали вибухи.

Харківський міський голова Ігор Терехов підтвердив, що місто потерпає від ворожих обстрілів. Начальник ХОВА Олег Синєгубов також закликав мешканців міста та області перебувати в укриттях.

За даними начальника Харківського гарнізону Сергія Мельника, попередньо, ворог завдавав удари з російського Бєлгорода, з ЗРК С-300.

Начальник Харківської ОВА показав наслідки учорашніх "прильотів". Пошкоджено дитячий лікувальний оздоровчий центр. Зруйновані медичний корпус, будівля їдальні, пошкоджена територія закладу. На щастя, без постраждалих. Про це у ранковому зведенні повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

Подробиці обстрілу – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися