На Харківщині пропав зв'язок із самотньою літньою жінкою: що з нею сталося (ФОТО)

Жінка страждає на провали пам'яті

Поліцейські Харківщини допомогли самотній пенсіонерці, яка опинилася в складній життєвій ситуації. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

У поліції пояснили, що отримали повідомлення від мешканки Києва про те, що в смт Малинівка Чугуївського району живе її 72-річна сестра, яка вже тривалий час не виходить на зв'язок. За словами заявниці, коли вона спілкувалася з сестрою в останнє, та скаржилася на здоров’я.

Чи все в порядку з літньою жінкою, з'ясували інспектори відділу реагування Чугуївського управління поліції Олег Макаренко та Ігор Науменко. Вони прибули на місце, жінка була вдома. Розказала, що живе сама, страждає на провали пам’яті, не може знайти свій телефон. Віра Іванівна зізналася, що самостійно не може дістатися до магазину, близьких та родичів у селищі немає, як і коштів на харчові продукти.

Поліцейські допомогли жінці встановити зв'язок з сестрою. А вже за кілька годин інспектори відділу реагування патрульної поліції Чугуївського Районного управління поліції повернулися та за сприяння начальника райвідділу Сергія Пономарьова привезли Вірі Іванівні необхідні речі та харчові продукти.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в метрополітені Харкова правоохоронці виявили двох громадян, які перебували у розшуку. У поліції розповіли, що на станції метро “Академіка Павлова” правоохоронці зупинили 38-річного харків’янина.

Детальніше про правопорушення, які вчинили громадяни, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися