Обстріл авіабомбами та ракетами: який стан постраждалих (ОНОВЛЕНО)

Олег Синєгубов повідомив, що з постраждалими внаслідок обстрілів на Харківщині

Вчора близько 22:30 окупанти завдали два удари по м. Чугуїв. Тип озброєння встановлюється. Ворожий боєприпас влучив у будівлю навчального закладу. Про це у ранковому зведенні повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

Внаслідок обстрілу загинула 62-річна жінка, яка працювала оператором котельні. Травм зазнали 63-річний чоловік та 45-річна жінка. Обох госпіталізували, стан середній.

Ще одній 82-річній постраждалій допомогу надали на місці.

Близько 15:00 ворог завдав удару по с. Малий Бурлук Куп'янського району.

Внаслідок обстрілу загинула 62-річна жінка.

10-річний хлопець зазнав травматичної ампутації нижньої кінцівки, дитину доставили до лікарні, стан важкий.

13-річна дівчина зазнала уламкового поранення, постраждалу також доставили до лікарні. Пошкоджено адміністративну будівлю, 6 житлових будинків, господарчі будівлі.

Близько 13:45 ворог обстріляв м. Куп'янськ. Пошкоджено газопровід. Без постраждалих.

О 15:00 окупанти КАБами здійснили обстріл біля с. Федорівка Куп’янського району.

Близько 13:00 ворог з артилерії обстріляв м. Вовчанськ Чугуївського району. Постраждалих немає.

ОНОВЛЕНО: Наразі в лікарні перебувають 12 постраждалих, троє з них - у важкому стані.

Це жінки 39-ти та 43-х років, які отримали тяжкі поранення і знаходяться в нейрохірургічному відділенні, а також 77-річна жінка перебуває у відділенні токсикології після отруєння чадним газом.

Стан інших пацієнток лікарі розцінюють як середній та легкий. Серед ушкоджень – черепно-мозкові травми, уламкові ураження та перелами.

Внаслідок обстрілів рф села Малий Бурлук Куп'янського району постраждали двоє дітей: стан 13-річної дівчини важкий, лікарі провели необхідні оперативні втручання. 10-річний хлопчик, який отримав травматичну ампутацію нижньої кінцівки, – у середньому стані.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові встановили нові світлофори (адреса)

На нерегульованому перехресті встановили світлофорний комплекс. Раніше на цьому місці часто траплялися ДТП. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Роботи були проведені за дорученням керівництва міста Харкова для забезпечення безпеки дорожнього руху на цій ділянці. За якою адресою – дивіться за посиланням.

У Харківській області через удар авіабомбою поранено двоє дітей (ОНОВЛЕНО)

Учора окупанти завдали удару КАБом по селу Малий Бурлук Куп'янського району. Про це в етері національного телемарафону повідомив очільник ХОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

Внаслідок удару постраждала дитина: 10-річний хлопчик зазнав травматичної ампутації нижньої кінцівки. Потерпілого доставили до лікарні. Також за даними начальника Слідчого Управління ГУНП в Харківській області Сергія Болвінова, через обстріл постраждала 14-річна дівчина.

За уточненими даними, унаслідок ворожого обстрілу у Малому Бурлуці загинула 61-річна жінка. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися