Харків оговтується від обстрілів 16 січня: яка обстановка зараз

Через ракетні удари по Харкову 16 січня троє жінок знаходяться у тяжкому стані

Дві жінки, які постраждали внаслідок ракетного удару по вулиці Благовіщенській у Харкові ввечері 16 січня, прооперовані, у них черепно-мозкові травми. Ще одна жінка отримала отруєння продуктами горіння. Усі три – у тяжкому стані, повідомив заступник начальника ХОВА Євген Іванов в етері національного телемарафону, інформують "Коментарі. Харків".

Він нагадав, що постраждали 17 цивільних, серед яких 16 жінок. У медустанові – 13 осіб.

“Переважна більшість постраждалих це жінки, тому що приватна медична установа, яка є однією з найбільш постраждалих внаслідок обстрілу будівель, надавала жінкам гінекологічні послуги. Тому, на жаль, маємо таку ситуацію“, – пояснив Іванов.

За його даними, загалом ракетним ударом пошкоджено близько 25 будівель.

“Окрім приватної медичної установи там ще державна медична установа, будівля суду, деякі об’єкти нежитлового фонду. Житлові будинки, на щастя, постраждали не найбільше. Близько 500 вікон вибито“, – сказав посадовець.

За учора енергетики відновили на вулиці світло, протягом доби повернуть водо- та газопостачання.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові встановили нові світлофори (адреса)

На нерегульованому перехресті встановили світлофорний комплекс. Раніше на цьому місці часто траплялися ДТП. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Роботи були проведені за дорученням керівництва міста Харкова для забезпечення безпеки дорожнього руху на цій ділянці. За якою адресою – дивіться за посиланням.

У Харківській області через удар авіабомбою поранено двоє дітей (ОНОВЛЕНО)

Учора окупанти завдали удару КАБом по селу Малий Бурлук Куп'янського району. Про це в етері національного телемарафону повідомив очільник ХОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

Внаслідок удару постраждала дитина: 10-річний хлопчик зазнав травматичної ампутації нижньої кінцівки. Потерпілого доставили до лікарні. Також за даними начальника Слідчого Управління ГУНП в Харківській області Сергія Болвінова, через обстріл постраждала 14-річна дівчина.

За уточненими даними, унаслідок ворожого обстрілу у Малому Бурлуці загинула 61-річна жінка. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися