У Харкові та області сталися надзвичайні події: є загиблі та постраждалі

На побутових пожежах загинули та постраждали люди

Внаслідок трьох побутових пожеж, причиною яких стала людська недбалість при поводженні з вогнем, 1 людина загинула і 2 постраждали, 1 з яких врятували вогнеборці. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на формацію обласного главку ДСНС.

Учора о 10:17 на номер "101" надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому будинку в місті Куп’янську на вул. 8-го Березня. Горіли домашні речі в одній із кімнат на площі 4 кв.м. Всередині помешкання надзвичайники виявили тіло загиблого чоловіка.

О 19:58 в одній з квартир житлової чотирьохповерхівки на вул. Полтавський шлях у Харкові загорівся матрац на площі 1 кв.м. В ній рятувальники знайшли 43-річного чоловіка і витягли на свіже повітря. Далі його з отруєнням чадним газом госпіталізували до лікарні.

О 21:45 трапилась пожежа у гаражі на вул. Таджицькій в Харкові. Внаслідок неї постраждав 37-річний чоловік. Він отримав опіки верхніх кінцівок та обличчя і був госпіталізований до опікового центру. З гаражу рятувальники врятували його автомобіль.

Також у Харківському районі вогнеборці МПК та рятувальники ДСНС ліквідували пожежу у приватному  двоповерховому будинку.

17 січня о 20:30 на номер "101" надійшло повідомлення про пожежу у двоповерховому приватному житловому будинку у селищі с. Велика Рогань Роганської громади.

До місця події негайно прибули вогнеборці місцевої пожежної команди і вступили у двобій з вогнем. Невдовзі їм на поміч поспішили ще 5 оперативних відділень рятувальників ДСНС з Харкова. Горів прибудований до будинку гараж разом з автомобілем Nissan Leaf. Також вогонь перекинувся на дах оселі і охопив її дах. Загальна площа пожежі склала 50 кв.м.

Спільними зусиллями пожежу вдалось локалізувати о 23:25 та повністю ліквідувати її о 01:20.

Ймовірна причина пожежі — несправність електричної системи в будинку. Постраждалих немає.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Гороскоп на 18 січня: ці знаки Зодіаку сьогодні витратять чималу суму

Сьогодні багатьом знадобиться підтримка Четвер буде емоційним для багатьох знаків Зодіаку. Що не варто сьогодні робити, пишуть "Коментарі. Харків" з посиланням на поради астрологів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися