Що зараз у Харкові зі світлом, опаленням, водою та газом розповів мер Ігор Терехов

Через обстріл 16 січня були проблеми з наданням комунальних послуг

У місті Харкові, попри регулярні ракетні обстріли, усім житловим будинкам і виробничим об’єктам надаються комунальні послуги. Про це сьогодні, 18 січня, в ефірі національного телемарафону повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов, інформують "Коментарі. Харків".

Очільник міста розповів, що внаслідок ракетного удару ввечері 16 січня було пошкоджено 23 житлові будинки та шість об’єктів інфраструктури, зокрема, медичний, навчальний заклади та кафе. Комунальні служби усунули майже всі пошкодження. В будинки вже подали тепло, воду, світло та газ. 

"У лікарнях досі перебувають 13 постраждалих, двоє з них - у вкрай важкому стані. Крім того, ми відселили кілька родин, чиє житло було пошкоджене, в гуртожитки. Робимо все, щоб вони були забезпечені теплим одягом, засобами гігієни, медикаментами та всім необхідним", - розповів Ігор Терехов.

Також за даними Департаменту житлово-комунального господарства, загалом було вибито 687 вікон у Холодногірському районі. Співробітники КП "Харківське ремонтно-будівельне підприємство", КП "Харківспецбуд" та КП "Харківжитлобуд" вже закрили понад 400 віконних контурів. Роботи з усунення наслідків ракетних ударів тривають.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Гороскоп на 18 січня: ці знаки Зодіаку сьогодні витратять чималу суму

Сьогодні багатьом знадобиться підтримка Четвер буде емоційним для багатьох знаків Зодіаку. Що не варто сьогодні робити, пишуть "Коментарі. Харків" з посиланням на поради астрологів.

У Харкові встановили нові світлофори (адреса)

На нерегульованому перехресті встановили світлофорний комплекс. Раніше на цьому місці часто траплялися ДТП. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Роботи були проведені за дорученням керівництва міста Харкова для забезпечення безпеки дорожнього руху на цій ділянці. За якою адресою – дивіться за посиланням.

День ангела 18 січня: історія свята, прикмети та заборони дня

Сьогодні, 18 січня, за новим церковним календарем, згадують архиєпископів Олександрійських Атанасія й Кирила. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Православної церкви України. Що сьогодні не можна робити – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися