Що зараз з будинком у Харкові, куди на початку січня влучив ворожий снаряд

Наразі у будинку вкривають пошкоджений дах

Комунальники вкривають пошкоджений дах житлового будинку на пр. Незалежності, куди на початку січня влучив ворожий снаряд. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як повідомили в КП "Харківспецбуд", там було пошкоджено 600 кв. м. покрівлі, що складає майже третину загальної площі даху.

"Поки триває розробка проєктно-кошторисної документації з подальшого ремонту цього будинку, ми  відновили кроквяну систему. Далі вкриватимемо її спеціальним тентом, аби сніг і дощ не нанесли шкоди будинку та його конструкціям", - зазначили там.

Крім того, робітники підприємства одразу після обстрілу закрили вибиті двері та майже 300 вікон у квартирах та місцях загального користування.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Що відомо про ймовірність висадки ворожого десанту в Харківській області

Днями американський Інститут вивчення війни (ISW) повідомив, що рф може формувати десант для висадки в тилах наших військ. Як приклад згадується Гостомель на початку широкомасштабного вторгнення. Російські канали також активно розповсюджують новини про подібні операції, зокрема біля Харкова. У Центрі протидії дезінформації розповіли, що загрожує Харкову, пишуть "Коментарі. Харків".

В одному з районів Харкова перевірили двори: що виявили (ФОТО)

У Харкові тривають перевірки стану прибудинкових територій. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.  Комісія КП “Харківблагоустрій” та КП “Жилкомсервіс” 16-17 січня перевірила безпеку пересування вулицями та дворами під час ожеледиці та їхній санітарний стан у Немишлянському районі. Що виявили – читайте за посиланням.

Затримують на вулиці та відбирають документи: омбудсман про права представників ТЦК

Уповноважений із прав людини Дмитро Лубінець прокоментував випадки силового затримання чоловіків призовного віку працівниками ТЦК СП. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інтерв'ю чиновника виданню NV.ua. Дмитро Лубінець наголосив, що працівники військкоматів не мають права затримувати громадян прямо посеред вулиці або перевіряти документи у військовозобов'язаних. Читайте за посиланням.

На Харківщині судитимуть працівницю ліцею: що вона скоїла – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися