У Харкові в одному з магазинів здетонувала граната: подробиці (ФОТО)

Чоловік кинув гранату через ревнощі

У магазині в Новобаварському районі Харкова вибухнула граната. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

У поліції зазначили, що 21 січня близько 18:00 до відділу поліції № 1 Харківського РУП № 3 ГУНП в Харківській області надійшло повідомлення від продавця магазину в Новобаварському районі про вибух гранати.

Під час перевірки правоохоронці встановили, що до продавчині прийшов її 32-річний співмешканець. В ході конфлікту на ґрунті ревнощів чоловік кинув у приміщення магазину страйкбольну гранату.

За даним фактом слідчим підрозділом поліції під процесуальним керівництвом Новобаварської окружної прокуратури відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 7 років позбавлення волі.

Чоловіка затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Тривають слідчі дії.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що поліцейські Харкова оперативно затримали зловмисників за скоєння злочину - вони побили та зґвалтували жінку. 

У поліції зазначили, що подія сталася в Індустріальному району на території підприємства, де працювала потерпіла.  20 січня до поліції звернулась 53-річна жінка. Вона повідомила про те, що її побили та зґвалтували маловідомі чоловіки, які прийшли до її співмешканця. На території цеху, де працювали співмешканці, між чоловіками виникла сварка, потім бійка. Потім зловмисники нанесли жінці тілесні ушкодження та зґвалтували її. Правоохоронці протягом кількох годин встановили особи чоловіків. Ними виявились 21 та 27-річні мешканці Харкова.

Що загрожує зловмисникам, читайте тут.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися