Харківський блогер кіт Степан захворів після обстрілу міста 23 січня

Відомому блогеру коту Степану стало погано після ракетного удару по Харкову 23 січня

Коту Степану стало зле після масованого обстрілу Харкова 23 січня. Про це кіт "написав" у своєму Instagram-блозі, інформують "Коментарі. Харків".

Власниця кота розповіла, що йому зробили 3 уколи, а також він п’є ліки вдома.

picture

"Після жахливого обстрілу на стресі я почав погано почуватися. Зараз все начебто добре, я під професійним наглядом найкращих лікарів. Їжджу з мамою щодня до лікарні.

Дякую всім, хто хвилювався за мене, все буде добре", – "написав" зірковий кіт.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Харків’яни більше не зможуть онлайн моніторити курсування громадського транспорту

З метою безперебійного функціонування об’єктів критичної інфраструктури міського електротранспорту в умовах воєнного стану та запобіганню виникнення надзвичайних ситуацій в регіоні, КП "Харківський метрополітен" припиняє транслювання відомостей про розміщення та пересування міського транспорту в мережі Інтернет. Що це означає – читайте за посиланням.

Випадок африканської чуми на Харківщині: громаду поділили на зони

В патологічному матеріалі від трупу свині, відібраного на подвір’ї мешканців с. Момотове Вільхівської територіальної громади Харківського району, виявлено ДНК вірус африканської чуми свиней. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ Держпродспоживслужби Харківщини.

У зв’язку з цим визначені карантинні зони щодо недопущення розповсюдження вірусу африканської чуми свиней – читайте за посиланням.

Поліцейський отримав поранення під час мінометного обстрілу

В лікарні старший лейтенант поліції – зранку ворог обстріляв місто Куп’янськ з міномета. Били знову по житловому сектору, пошкоджені будинки та господарські споруди. Про це повідомив начальник Слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергій Болвінов, інформують "Коментарі. Харків". За його словами, поліцейський отримав контузію та поранення вух.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися