Забрали дітей у жінки з Харкова: що сталося

Ювенальні поліцейські Харкова задокументували факт неналежного виконання жінкою батьківських обов'язків

У квартирі, де мешкають двоє півторарічних дітей, правоохоронці виявили антисанітарні умови. Малеча мала занедбаний та хворобливий вигляд. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Відділу комунікації поліції Харківської області.

Поліцейські сектору ювенальної превенції Харківського районного управління поліції № 1 ГУНП в Харківській області спільно з спеціалістами служби у справах дітей по Київському району Харкова постійно здійснюють превентивні заходи щодо додержання законних інтересів неповнолітніх, захисту їх життя та здоровʼя.

26 січня до ювенальних поліцейських надійшла інформація від мешканців будинку у селищі Жуковського щодо 34-річної жінки, яка веде асоціальний спосіб життя та ухиляється від виконання своїх батьківських обовʼязків.

В ході перевірки повідомлення встановлено, що умови мешкання хлопчика і дівчинки не придатні для дітей, матір не доглядає за малечею, не забезпечує їм повноцінне харчування та веде асоціальний спосіб життя.

Раніше з матірʼю неодноразово проводилася відповідна профілактична робота, однак жінка ігнорувала рекомендації та вимоги щодо виконання своїх батьківських обовʼязків. Працівники поліції та спеціалісти служби у справах дітей прийняли рішення про вилучення малюків з сімʼї.

Вирішується питання про притягнення матері до адміністративної відповідальності за не виконання своїх батьківських обовʼязків.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Харків’яни більше не зможуть онлайн моніторити курсування громадського транспорту

З метою безперебійного функціонування об’єктів критичної інфраструктури міського електротранспорту в умовах воєнного стану та запобіганню виникнення надзвичайних ситуацій в регіоні, КП "Харківський метрополітен" припиняє транслювання відомостей про розміщення та пересування міського транспорту в мережі Інтернет. Що це означає – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися