Техніка напоготові: з чим борються на Харківщині вже другу добу

Понад сто одиниць техніки долають наслідки циклону на Харківщині: проїзд дорогами регіону забезпечено

Протягом останньої доби дорожники Харківщини працювали в посиленому режимі, долаючи наслідки циклону, що напередодні рано вранці зайшов в область. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області.

Хоча й не дуже інтенсивні, але тривалі опади разом із різким переходом температури через 0 °С спричинили налипання мокрого снігу та ожеледицю. Аби не допустити зупинок та ускладнення руху дорогами державного значення, підрядні організації Служби відновлення задіяли загалом 106 одиниць спеціальної техніки:

- КДМ – 69 од.;

- навантажувачі – 37 од.;

Використано: ПСС – 1538 т. Сіль – 24 т. Очищено доріг – 1324 км.

Водіїв просять бути уважними за кермом, дотримуватися правил дорожнього руху та обирати безпечний швидкісний режим.

Отримати актуальну інформацію про стан проїзду та звернутися по допомогу можна за телефоном цілодобової гарячої лінії: +38 095 568 38 77.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

День ангела 27 січня: історія свята, привітання та прикмети дня

27 січня, за новим церковним календарем вшановуються Перенесення чесних мощів св. Йоана Золотоустого. Про це повідомляють “Коментарі. Харків” з посиланням на інформацію Православної церкви України. 

Є кілька заборон цього дня - що сьогодні не можна робити – читайте за посиланням.

Випадок африканської чуми на Харківщині: громаду поділили на зони

В патологічному матеріалі від трупу свині, відібраного на подвір’ї мешканців с. Момотове Вільхівської територіальної громади Харківського району, виявлено ДНК вірус африканської чуми свиней. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ Держпродспоживслужби Харківщини.

У зв’язку з цим визначені карантинні зони щодо недопущення розповсюдження вірусу африканської чуми свиней – читайте за посиланням.

Поліцейський отримав поранення під час мінометного обстрілу

В лікарні старший лейтенант поліції – зранку ворог обстріляв місто Куп’янськ з міномета. Били знову по житловому сектору, пошкоджені будинки та господарські споруди. Про це повідомив начальник Слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергій Болвінов, інформують "Коментарі. Харків". За його словами, поліцейський отримав контузію та поранення вух.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися