На Харківщині сталося дивовижне рятування (ФОТО, ВІДЕО)

Собаку на ім’я Лада врятували ДСНСники з Харківщини

На ліквідації пожежі в одній з квартир в селищі Куп’янськ-Вузловий рятувальники врятували собаку Ладу. Вони винесли песика на свіже повітря та завдяки апарату на стисненому повітрі рятувальники швидко привели її до тями.

Домашню улюбленицю передано власниці, яка була дуже вдячна рятівникам.

"Вона вже не дихала. Пожежа була у двоповерховій будівлі. Попередньо, було коротке замикання. Собака у квартирі була одна. Рятувальники винесли її на вулицю. Врятували собаку завдяки дихальному апарату на стисненому повітрі та масажу серця. Після цього передали власниці", — розповів Суспільне Харків речник обласного управління рятувальників Євген Василенко.


Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

День ангела 27 січня: історія свята, привітання та прикмети дня

27 січня, за новим церковним календарем вшановуються Перенесення чесних мощів св. Йоана Золотоустого. Про це повідомляють “Коментарі. Харків” з посиланням на інформацію Православної церкви України. 

Є кілька заборон цього дня - що сьогодні не можна робити – читайте за посиланням

Випадок африканської чуми на Харківщині: громаду поділили на зони

В патологічному матеріалі від трупу свині, відібраного на подвір’ї мешканців с. Момотове Вільхівської територіальної громади Харківського району, виявлено ДНК вірус африканської чуми свиней. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ Держпродспоживслужби Харківщини.

У зв’язку з цим визначені карантинні зони щодо недопущення розповсюдження вірусу африканської чуми свиней – читайте за посиланням.

Поліцейський отримав поранення під час мінометного обстрілу

В лікарні старший лейтенант поліції – зранку ворог обстріляв місто Куп’янськ з міномета. Били знову по житловому сектору, пошкоджені будинки та господарські споруди. Про це повідомив начальник Слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергій Болвінов, інформують "Коментарі. Харків". За його словами, поліцейський отримав контузію та поранення вух.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися