У центрі Харкова влаштували обшук у машині чиновника мерії (фото)

Співробітники спецслужб обшукали машину директора одного з департаментів мерії

Навпроти будівлі міської ради співробітники спецслужб вчора ввечері, 1 липня, обшукали машину директора Департаменту житлового господарства Харкова Романа Нехорошкова.

Спочатку незвичайне пожвавлення біля дорогої іномарки зазначили місцеві жителі і відправили фотографії з місця подій в міські Telegram-канали.

Також стало відомо, що слідчі дії проводилися в рамках кримінального провадження, відкритого за фактом розкрадання 800 тисяч гривень під час робіт по установці освітлення на проспекті Гагаріна. Про це повідомив прес-секретар обласної прокуратури Дмитро Чубенко, пише NewsRoom.

До недавнього часу звинувачення пред'являли тільки керівнику фірми-підрядника, заступнику Нехорошкова, а також 40-річному організатору злочинної схеми.

Раніше "Харків. Коментарі" повідомляли, що на "Електротяжмаші" весь день 16 червня проходили обшуки, за підсумками яких двом топ-чиновникам підприємства повідомили про підозри. Одного з керівників підозрюють у службовій недбалості, другого - в розтраті. Слідство вважає, що завод, фінансове становище якого було під загрозою, постачав обладнання за заниженою ціною в Росію.



Джерело: https://www.newsroom.kh.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися