У Харкові знову загорілася трава: вогонь поширився вже на 1,5 гектара

Пожежа відбувається в Основ'янському районі

Сьогодні, 11 липня, о 14:05 рятувальникам повідомили, що в Основ'янському районі горить суха трава. Про це розповів помічник начальника Головного управління ДСНС в Харківській області Ігор Лупандін, пише KHARKIV Today.

"Там горить суха трава. Було направлено спочатку два підрозділи, потім ще один. Горить гектар, може бути 1,5 га сухої трави. Суха трава невисока. Стовп залізобетонний. Поки що жодних загроз для електропостачання немає. Ще тушкують. Попередньо відразу можна сказати - занесення відкритого джерела. Швидше за все хтось щось палив, а потім воно пішло далі горіти", - повідомив Лупандін.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в селі Ласкаве горіло поле зі злаковими культурами. Пожежа встиг поширитися на декілька сотень квадратних метрів. На місце події одразу відправили 1 відділення 24-ї ДПРЧ ГУ ДСНС України в Харківській області. Після прибуття рятувальники встановили, що на полі горять пожнивні залишки. Площа пожежі склала 300 м. кв. Вогонь локалізували о 19:51 пожежа, а в 20:30 повністю ліквідували.

Також вдень, 9 липня, загорілося сміття на полігоні твердих побутових відходів у селі Курган, Балаклійський район області.





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися