На Харківщині чоловік напав на поліцейського і погрожував задушити немовля (відео)

Свідки інциденту стверджують, що це був співробітник СБУ

У Харківській області, на базі відпочинку "Коста Брава", що в селі Хотомля Вовчанського району на березі Печенізького водосховища чоловік у стані алкогольного сп'яніння, накинувся на людей, які відпочивали. Про це розповіли підписники двох Telegram-каналів про Харків.

“Жінки мирно відпочивали біля свого будиночка. До них підійшов чоловік і почав приставати з вимогою дати йому випити. При цьому чоловік погрожував, що якщо вони йому відмовлять, то він задушить їх однорічної дитини", - розповіли свідки інциденту.

На місце викликали наряд поліції. Поліція затримала чоловіка, але той чинив опір і вдарив одного з правоохоронців. Крім того, він завдав тілесні ушкодження на матір і бабусю дитини, а також на свою дружину. Свідки інциденту стверджують, що це був співробітник СБУ.


“Вчора вночі на базі відпочинку "Коста Брава" на Старому Салтові бухий влаштував бійку з відпочивальниками, вдарив дівчину і бабусю, погрожуючи задушити маленьку дитину. Потім почав бити свою дружину і плювати в неї. Викликали охорону, але вона нічим не допомогла, стояли та дивилися як бухий з'ясовує стосунки зі своїм кентом.

Викликали патрульку і белочник вдарив одного з копів, після чого був остаточно пов'язаний. Пробили його по базі та сказали, що він співробітник СБУ", - йдеться в повідомленні одного з Telegram-каналів.


Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Індустріальному районі Харкова чоловік розбив фари і скло трамваю 23-го маршруту.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися